Намагнічені кульки пробили сім дірок у кишківнику дитини

Вона їх проковтнула

Дитячі хірурги львівської міської дитячої лікарні терміново оперувати дворічну львів’янку, яка проковтнула більш як 30 намагнічених кульок. Потрапивши у різні петлі кишківника, вони почали притягуватися між собою і пробили кишківник у семи місцях. Термінова операція тривала майже дві години, - повідомляє ZAXID.NET.

Дитячий хірург Дмитро Грицак розповів, що дівчинці 2 роки і 7 місяців. До лікарні потрапила зі скаргами на біль у животі.

Рентген показав, що дитина ковтнула магнітні кульки, які потрапили у кишкіник і там з’єдналися між собою. Дістати їх було неможливо, довелося робити операцію традиційним способом – через розріз у животі.

Останнім часом майже щотижня до лікарень потрапляють маленькі діти, які проковтнули або вдихнули маленькі деталі від конструкторів, магнітні кульки, канцелярські цвяхи, заглушки до холодильника тощо. Деяких оперують під наркозом через розріз у животі, адже не у всіх випадках сторонні предмети вдається дістати ендоскопічно.

Лікарі вкотре закликають батьків, аби стежили за іграми своїх дітей і вилучили дрібні предмети з іграшок.

Конструктор-вбивця: на Львівщині лікарі оперували 2-річну дівчинку, яка проковтнула 36 магнітних кульок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень