Намагається всидіти на двох стільцях: Лукашенко натякає, що війська Білорусі не підуть в Україну

«ми боротимемося і вмиратимемо на нашій землі»

Олександр Лукашенко - фото з мережі
Олександр Лукашенко - фото з мережі

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у своєму зверненні заявив, що Білорусь хочуть «заштовхати» на війну з Україною. 

Як ми писали раніше, вже декілька днів фіксують присутність білоруських військ на території України. Їх ідентифікують за маркуванням у вигляді 0.

В командуванні розповіли, що бойовий дух білорусів слабкий, вони не мають бажання воювати проти українців.

Крім того, розвідка повідомляла про 300 білоруських танків за 30 кілометрів від україно-білоруського кордону і про те, що Росія свідомо готує провокацію, яка, на їхню думку, легітимізує введення цієї техніки на територію України. 

І зараз Олександр Лукашенко заявив, що «заштовхування» Білорусі у війну з Україною - тактичний хід, що залишить без прикриття решту кордонів Білорусі. Про це пише Українська Правда.

 - Нас просто хочуть заштовхати на війну в Україні спеціально, щоб ми оголили решту наших кордонів, а потім з вами розберуться швидко, ми навіть з України не встигнемо повернутися, щоб вас захистити. Це тактика. А стратегія у них – розібратися з Росією та з нами заодно. Ми розгадали їхні задуми, не просто розгадали, ми маємо достатньо інформації для цього.

Втім, хто такі ці загадкові «вони» - зі слів Лукашенка не зрозуміло.

Врешті Лукашенко заявив, що «ми боротимемося і вмиратимемо на нашій землі». 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень