Налисники будуть танути в роті: простий рецепт... без борошна

Секрети наших бабусь

Налисники – улюблена страва багатьох українців. Незабаром українці готуватимуть їх до Масляної, яка розпочинається 20 лютого. Тому пропонуємо вам бабусин рецепт, за яким налисники виходять неймовірно смачними.

Готувати їх дуже швидко і просто, ще й без борошна. А завдяки крохмалю і молоку смаколики буквально тануть в роті!

Інгредієнти:

  • 500 г – молока,
  • 300 г – домашнього сиру, 
  • 6 – яєць,
  • 100-120 г – крохмалю, 
  • 20 г – олії, 
  • сметана, вершкове масло і цукор – на смак.

Спочатку збиваємо п’ять яєць з цукром, а потім, не перестаючи помішувати, додаємо крохмаль. Слідкуйте, щоб не було грудочок. Вливаємо олію, а потім молоко, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.

Сковорідку змащуємо салом або олією. Налисники смажимо з одного боку.

Щоб приготувати начинку, змішаємо яйця, сир і цукор. Можна додати мак або родзинки. Викладаємо начинку і звертаємо налисники рулетом.

Налисники складаємо в каструлю, казан або горщик. Шари промазуємо сметаною або розм’якшеним вершковим маслом. Духовку виставляємо на 180 градусів і готуємо млинці в ній 15 хвилин.

Джерело: Коліжанка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень