Накурили на 3400 грн: батьки дівчат, які курили на уроці, заплатять штраф

Поки вчителька розповідала про фонтан у Парижі, дівчата прилягли на парту та курили

Напередодні у мережу потрапило відео, на якому видно, як дві старшокласниці однієї з середніх шкіл курили Айкос прямо під час уроку. 

Під час моніторингу мережі Інтернет на відео натрапили і поліцейські.

Відомості за цим фактом були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Працівники ювенальної превенції Рівного встановили особи школярок. Ними виявилися 15-річні жительки обласного центру — учениці 9-го класу однієї з рівненських шкіл. 

Зі слів педагогів, обидві школярки навчаються добре. Одна із них виховується матір’ю, інша – опікуном. В поле зору правоохоронців раніше ніхто не потрапляв. 

Сьогодні, 28 грудня, поліцейські склали на батьків адміністративні протоколи за невиконання батьками чи особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей віком від 14 до 16 років. 

Тож тепер батьки заплатять штраф від 850 до 1700 гривень. 

Крім того, правоохоронці провели профілактичні бесіди зі школярками, після чого останні запевнили, що так більше не вчинятимуть.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень