Наглядача, який продавав наркотики в одній із колоній Рівненщини, затримали

На "одній оборудці" він збагачувався майже на тисячу гривень

На Рівненщині працівник колонії систематично продавав засудженим наркотики. Співробітники СБУ затримали його на гарячому, розповіла прес-секретар СБУ у Рівненській області Інна Ілючок:
 
Оперативники спецслужби вставили, що молодший інспектор відділу нагляду і безпеки налагодив механізм збуту наркотиків та заборонених до обігу речовин серед засуджених. Вартість кожної «кур`єрської доставки» становила близько тисячі гривень.
 
Правоохоронці затримали зловмисника під час чергової спроби занести на територію виправної установи марихуану, синтетичні наркотики «субутекс» та мобільний телефон.
Вилучені наркотичні речовини направили на експертизу. А щодо наглядача колонії розпочали кримінальне провадження і вирішують питання про оголошення йому підозри у скоєному злочині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: Наркотики
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень