Надвеликий розумний компаньйон — Blackview Tab 18 виходить на світовий ринок

Blackview Tab 18 буде доступний у трьох кольорах

Надвеликий розумний компаньйон — Blackview Tab 18 виходить на світовий ринок.

Оскільки планшети стали популярними в мобільному офісі та дистанційному навчанні, Blackview, як професійна компанія-виробник планшетів, помітила зростаючий попит на планшети з великим екраном для роботи, навчання та розваг.

Після декількох місяців підготовки компанія нещодавно запустить у світовий продаж свій новітній 12- дюймовий флагманський планшет з надвеликим екраном Tab 18, повністю оновлений, щоб запропонувати користувачам абсолютно новий розумний спосіб життя.

Оновлення дисплея №1

Перегляд зображень чи текстів на Tab 18 стає ще приємнішим завдяки 12- дюймовому надвеликому екрану з роздільною здатністю 2.4K та співвідношенням екрана до корпусу 86,6%, а ще комфортнішим — завдяки зменшеному випромінюванню синього світла, що підтверджено сертифікатом TÜV SÜD Low Blue Light Certification.

Крім того, Tab 18 має кілька режимів комфорту для очей для різних сценаріїв використання.

Для кращого задоволення від перегляду, Tab 18 пройшов сертифікацію Widevine L1, що дозволяє зануритися в потоковий контент з роздільною здатністю 1080P на таких платформах, як Netflix та інші.

Він також може забезпечити досвід, подібний до ПК, з багатовіконним режимом роботи, а також режимом розділеного екрана, щоб виконувати завдання швидше та ефективніше. Blackview також пропонує опції, включаючи магнітну клавіатуру 2-в-1 Bluetooth і магнітне перо Magnetic S Pen Gen 2, яке протестовано на 4096 рівнів чутливості до натискання, що забезпечує природний досвід письма, подібний до пера.

Оновлення продуктивності №2

Враховуючи, що планшет з великим екраном часто використовується для виконання складних завдань, таких як багатозадачність, ігри з інтенсивною графікою та потокове передавання даних, Tab 18 оснащений потужним 6-нм восьмиядерним процесором MediaTek Helio G99 Soc, який поєднується з 24 ГБ оперативної пам'яті (12 ГБ розширюється безплатно) та 256 ГБ ПЗП, яку можна розширити ще на 1 ТБ за допомогою карти пам'яті microSD.

Крім того, продуктивність ще більше підвищується завдяки передовим технологіям, таким як Atomized Memory 2.0 і навіть більше.

Оновлення ОС №3

Створений для того, щоб задовольнити ваші потреби на надвеликому 12-дюймовому планшеті Tab 18, він працює під управлінням Android 13 з найновішою версією DokeOS_P 4.0 для більш розумного способу життя з такими оновленнями, як PC Mode 2.0, оновлена функція розділеного екрана, панель завдань, оновлений додаток «Ноутбук» та багато іншого, що стосується ефективності, дизайну, конфіденційності та продуктивності, щоб зробити ваше повсякденне життя простішим і кращим у багатьох значущих аспектах.

Оновлення звуку №4

Забезпечуючи більш захоплююче звучання, Tab 18 оснащений чотирма коробковими динаміками Harman Kardon®, симетрично розташованими з обох боків для об'ємного звучання. Для різних сценаріїв, Tab 18 інтегрований з реалістичними звуковими ефектами, налаштованими за допомогою Harman AudioEFX® 2.0.

Подовження терміну служби акумулятора №5

Для підтримки тривалого використання в дорозі Tab 18 оснащений акумулятором ємністю 8800 мАг, який забезпечує до 12 годин щоденної роботи, а також швидкою зарядкою потужністю 33 Вт.

Покращення фотозйомки №6

Що стосується камер, то Blackview Tab 18 оснащений камерами 8 Мп + 16 Мп, щоб зробити ваші відеодзвінки та конференції, а також зображення конспектів уроків більш чіткими. Крім того, Tab 18 підтримує функцію Smart Google Lens, що дозволяє сканувати документи, перекладати, розпізнавати об'єкти та багато іншого. Завдяки алгоритму Blackview ArcSoft® 7.0 результати фотографування покращуються на 15%. Tab 18 також має кілька режимів камери для різних сценаріїв.

Ціна та доступність

Blackview Tab 18 буде доступний у трьох кольорах: Льодовиковий синій, Бірюзовий зелений та Космічний сірий.

З 11 по 17 листопада 2023 року, з обмеженим терміном дії купонів, ви можете придбати Tab 18 всього за $199 (знижка 50%).

Хороші новини для покупців з Узбекистану - доставка займає лише близько 7-10 днів.

Натискайте та фіксуйте можливість!

https://s.click.aliexpress.com/e/_oDfOwbJ

На правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень