Надія Косміаді (95) стала «Почесним громадянином» м. Рівне (ФОТО)

До Дня Міста

Як повідомляє ФБ-сторінка, що має назву Рівненська міська рада та її виконавчий комітет, вчора

В міському будинку культури відбулася урочиста академія з нагоди Дня міста

 

Під час урочистостей було надано звання «Почесний громадянин міста Рівного» Косміаді Надії Георгіївні – дочці художника Георгія Петровича Косміаді.

[media=154004] [media=154000]

Також говориться про:

Присвоєно відзнаки «За заслуги перед містом» I ступеня за діяльність, яка сприяла підвищенню авторитету міста Рівного на регіональному та державному рівнях, за тривалі зусилля, що увінчалися успіхом на користь міста і його мешканців, Гончаровій Марії Прохорівні – керівнику хору «Аве Марія» Рівненського міського Палацу дітей та молоді з 1985 по 2018 роки.

"Народний художній колектив" камерний хор "Ave Maria" (2016 р.)

Крім того:

«За заслуги перед містом» IІ ступеня за багаторічну плідну працю, діяльність у певній галузі, що сприяла підвищенню її авторитету, престижу, за тривалі зусилля, що увінчалися успіхом:
Карпюку Миколі Андроновичу – українському народному герою, політичному в’язню Кремля;
Ніколаєвій Ніні Єгорівні – Народній артистці України, провідному майстру сцени;
Петух Ользі Володимирівні – директорові Рівненського навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина";
Петріву Володимиру Юліановичу – директору та художньому керівникові Комунального закладу "Рівненський обласний академічний український музично-драматичний театр".

«За заслуги перед містом» IІІ ступеня за багаторічну плідну працю на підприємстві, установі, організації чи закладі, що сприяла підвищенню їхнього авторитету, престижу, за тривалі зусилля, що увінчалися успіхом:
Дубнюку Анатолію Олексійовичу – майстрові спорту України з баскетболу, гравцю (центровому) Баскетбольного клубу «Рівне», керівникові фізичного виховання Рівненського професійного ліцею;
Єфімчуку Юрію Васильовичу – директорові Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 2 (плавання);


Мельничук Ліні Тимофіївні – Народній артистці України, провідному майстру сцени;
Романюку Віталію Васильовичу – генеральному директору Товариства з додатковою відповідальністю «Рівненський домобудівний комбінат».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень