Додатково 150 тисяч гривень на День Незалежності і День міста попросив Максименко

Каже, що тих грошей, які є, на всі передбачені заходи не вистачає

Раніше на організацію святкування у Рівному управлінню культури передбачили 300 тисяч гривень.

Втім, на засіданні бюджетної комісії міськради начальник управління Тарас Максименко попросив ще 150 тисяч гривень. При цьому пообіцяв до кінця року цю суму повернути за рахунок економії коштів.

На що саме потрібна додаткова сума - Тарас Максименко пояснив так:

Я не можу сказати, що ці кошти - конкретно на це. Там є 25 різних заходів. Усі вони потребують фінансування. І не фінансуючи щось одне - так не можна підходити до цієї ситуації.

 

Бо якщо ми не профінансуємо сцену, то не буде, де виступати артистам. А якщо ми не профінансуємо артистів, то нікому буде виступати на сцені.

На передньому плані - Тарас Максименко

Бюджетна комісія такі видатки погодила. Тепер їх ще має схвалити міськрада на сесії. За словами Тараса Максименка, вся сума на цьогорічне святкування – майже на 200 тисяч гривень менша, ніж торік.  

Нагадаємо, раніше начальник управління культури розповідав, що концерт на День міста обійдеться міській казні на 150 тисяч дешевше, адже продюсерська агенція «Радіо П’ятниця» запропонувала комплексні послуги артистів. Таким чином не доведеться кожному з виконавців платити окремо. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень