Надіньте бавовняні рукавички на ніч: Комаровський зробив несподівану заяву

Днями відомий лікар Євген Комаровський на своїй сторінці в Instagram відповів на запитання, як правильно доглядати за шкірою рук і чи можна відразу після дезінфекції наносити живильний крем.

Після використання антисептика у багатьох людей шкіра часто лущиться, грубіє або покривається червоними плямами. Тож для того, аби запобігти таким неприємним наслідкам, лікар пропонує використовувати крем після дезінфікування рук.

Якщо у вас крем в сумочці з собою – немає проблем, наносьте після антисептичного засобу. Якщо ви знаходитесь вдома, то дезінфектор на спиртовій основі вам взагалі не потрібен. А обробляти поверхні деззасобами можна у гумових або латексних рукавичках, – прокоментував Євген Комаровський.

Також лікар нагадав, що антисептик потрібен там, де немає доступу до мила і води. Якщо такої можливості немає і вам доводиться часто використовувати рідкі дезінфекційні засоби на спиртовій основі, то руки обов'язково потрібно після цього живити зволожувальним кремом.

А якщо стан рук вимагає, то влаштуйте їм нічну маску - намажте живильним жирним кремом і надіньте бавовняні рукавички на ніч, – радить лікар.

Джерело - РБК-Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень