Начинки для тарталеток: 10 смачних рецептів на новорічний стіл

Такі страви можуть бути як холодними, так і гарячими

Закуски в тарталетках ефектно виглядають на будь-якому столі: чи це фуршет на роботі, або посиденьки в сімейному колі. Як начинки можна використовувати абсолютно все від простої сирно-часникової пасти до вишуканого коктейлю з морепродуктів.
 
Ми підготували рецепти начинок для тарталеток з приводу зустрічі Нового року на будь-який смак. Тарталетки можна купити готові або спекти самостійно. Але краще обирати пісочні тарталетки, а не вафельні.

Тарталетки з жульєном

Інгредієнти:

400 г - курячого філе;

400 г - свіжих печериць;

500 мл - жирних вершків;

300 г - твердого сиру;

140 г - ріпчастої цибулі;

40 г - борошна;

олія, сіль і спеції.

М’ясо відварити в підсоленій воді зі спеціями і потім нарізати невеликими шматочками. Гриби нашаткувати разом з цибулею і обсмажити на невеликій кількості рослинної олії. У сковороду до грибів викласти курку, всипати борошно, добре все перемішати, а потім залити вершками. Посолити-поперчити і томити на тихому вогні до загусання.

Після цього наповнити тарталетки грибами з куркою, присипати зверху сирною стружкою і відправити на 15 хвилин в розігріту духовку.

Ця начинка хороша тим, що її можна приготувати завчасно, а безпосередньо перед подачею запекти в духовці. Курку і гриби можна готувати не тільки разом, але і окремо, розділивши вершки на дві сковороди.

Тарталетки з  яйцем, сиром і зеленою цибулею

Інгредієнти:

4 - варені яйця;

100 г - сиру;

2 зубчики - часнику;

пір’я зеленої цибулі,

майонез і спеції – на смак.

Сир і яйця натерти на тертці або порізати дрібними кубиками. Щоб плавлений сирок було простіше подрібнити, його можна попередньо трохи заморозити в холодильнику.

До цих продуктів додати пропущений через прес часник, майонез, дрібно рубану зелену цибулю. Все добре перемішати, на смак присмачити спеціями і розкласти по порціях.

Крім зеленої цибулі в начинку можна додавати будь-яку свіжу зелень.

Тарталетки з шинкою сиром і помідорами

Інгредієнти:

150 г - шинки;

100 г - твердого сиру;

1 - середній помідор;

40-60 г - майонезу;

насіння кмину.

Помідори вимити розрізати навпіл і вибрати насіння. Потім овоч нарізати невеликими кубиками. У такій же спосіб подрібнити сир і шинку. З’єднати всі продукти разом, заправити майонезом і додати насіння кмину. Після цього начинка готова і нею можна наповнювати тарталетки.

Тарталетки з паштетом з курки і грибів

Інгредієнти:

300 г - курячого паштету;

200 г - свіжих печериць;

50 г - зерен граната – для прикраси;

рослинна олія – для смаження;

сіль перець.

Печериці промити, обсушити, нашаткувати тонкими слайсами і обсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії, не забувши посолити-поперчити. В чашу блендера або кухонного комбайна викласти смажені печериці та курячий паштет. Потім все перебити в ніжну пухку масу, якою наповнити кошики.

Прикрасити готову страву можна свіжою зеленню, але цікавіше і смачніше закуска буде, якщо подати її, оформивши зернами граната. Курячий паштет для начинки можна використовувати як покупний, так і приготований самостійно.

Тарталетки з корейською морквою, куркою і сиром

Інгредієнти:

250 г - моркви по-корейськи;

200 г - твердого сиру;

300 г - копченої курячої грудинки;

майонез – до смаку.

Сир натерти на середній тертці. Куряче м’ясо розібрати на тонкі волокна або нарізати невеликими кубиками. Змішати всі продукти в одній мисці, заправити майонезом і можна наповнювати тарталетки.

Моркву по-корейськи часто шаткують довгою «локшиною», що не дуже зручно при укладанні начинки в невеликі тарталетки, тому і її при необхідності можна перерізати на короткі відрізки.

Тарталетки з печінкою тріски і плавленим сиром

Інгредієнти:

120 г - печінки тріски;

100 г - плавленого сиру;

2 - варених курячих яйця;

50 г - корнішонів;

зелена цибуля, петрушка і майонез – на смак.

Яйця і плавлений сирок натерти на середній тертці. Корнішони нарізати кубиками, а зелень дрібно порубати. Печінку тріски перекласти в глибоку миску, розім’яти виделкою і додати до неї інші продукти.

Все перемішати і заправити майонезом. Готову закуску прикрасити корнішончиками або кружечками маринованого огірка і листочками петрушки.

Тарталетки з фетою, свіжими овочами та зеленню

Інгредієнти:

150 г - фети;

4 - помідори чері;

½ - середнього огірка;

1 - часточка часнику;

зелень і спеції.

Фету перекласти в підходящу ємність і розім’яти до однорідного стану. Потім додати до сиру пропущений через часникодавку зубок часнику і подрібнену зелень, перемішати.

Овочі вимити і витерти насухо. Помідори розрізати на четвертинки, а огірок нашаткувати пів кільцями. Тарталетки наповнити сирною масою, а зверху викласти по скибочці кожного овоча і гілочку зелені для декору. Для закуски можна взяти і звичайні помідори, але в цьому випадку потрібно вибирати більш м’ясисті сорти.

Тарталетки з грибами, копченою куркою і сиром

Інгредієнти:

300 г - свіжих печериць;

80 г - ріпчастої цибулі;

100 г - копченої курки;

100 г - плавленого сиру;

олія;

майонез, сіль і приправи.

На мінімальній кількості олії обсмажити спочатку нарізану кубиками цибулю, а потім разом з нею нарізані слайсами гриби. В кінці термічної обробки обов’язково все посолити і поперчити.

Плавлений сирок натерти на дрібній тертці, копчену курку подрібнити кубиками. Додати до цих продуктів остиглі смажені гриби, трохи заправити майонезом, і начинка готова. Не потрібно заправляти все великою кількістю майонезу. Його потрібно рівно стільки, скільки вистачить, щоб зв’язати всі компоненти, не більше.

Тарталетки з кукурудзою, яйцем і сиром

Інгредієнти:

100 г - твердого сиру;

2 - варених яйця;

50 г - кукурудзи;

10-20 г - зелені;

20-40 г - майонезу.

Сир і яйця натерти на дрібній тертці. Зелень вимити, обсушити і дрібно порізати. З консервованої кукурудзи просто злити рідину, а заморожену відварити. Всі компоненти начинки перемішати разом, заправити невеликою кількістю майонезу і розкласти по кошиках.

Тарталетки з морквою і сиром

Інгредієнти:

2 - варені яйця;

100 г - сиру (твердого або плавленого);

120 г - відвареної моркви;

майонез.

Яйця, сир і моркву пропустити через дрібну тертку. Все перемішати і заправити майонезом. Якщо у сиру немає яскраво вираженого смаку, то начинку потрібно підсолити і присмачити спеціями.

Щоб закуска на новорічному столі виглядала акуратно і апетитно, її можна викласти в тарталетки у вигляді красивих кульок, які легко сформувати ложкою для морозива.

Тарталетки з ікрою і сирно-крабовим сиром

Інгредієнти:

150 г - сиру;

150 г - крабових паличок;

2 - зубчики часнику;

100 г - червоної ікри;

помідори чері і зелень – для прикраси.

Крабові палички розрізати впоперек на дві частини, скласти в чашу блендера і перебити в однорідну пасту. До крабових паличок додати сир і пропущений через прес часник.

Знову все перебити до отримання однорідної суміші. На дно кожної тарталетки покласти по чайній ложечці ікри, зверху відсадити через кондитерський мішок сирно-крабовий сир. Прикрасити закуску ікрою, зеленню і часточка черрі.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо ТРЕК у Telegram.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Знайдено панель від багажника автомобіля

Біля ТРЦ «Арена» знайдено панель від багажника легкового автомобіля.  З вигляду панелі видно, що автомобіль невеликих розмірів.   

Знайдено технічний паспорт на прізвище Садовець

Під час розмитнення авто знайдено технічний паспорт на Volkswagen ВК 3109 ВВ.  На прізвище Садовець Олена Валеріївна, Гощанський р-н.   

Знайдено посвідчення дитини з багатодітної сім’ї на прізвище Антонюк

Посвідчення дитини з багатодітної сім’ї, яке належить Антонюку Богдану Сергійовичу, знайшли у Рівному. Дата видачі 17 січня 2019 р.  

Більше оголошень