Начувайся, порушнику: у Рівному запрацював велопатруль

Для поліції на двоколісному транспорті розпочався літній сезон

Десять поліцейських у складі п’яти екіпажів уперше цьогоріч виїдуть на вулиці обласного центру на велосипедах.

Велопатруль — це мобільність, оперативність та вчасна допомога населенню. Це не лише реагування, але і попередження правопорушень — каже заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький.

Нагадаємо, у Рівному екіпажі патрульних на велосипедах несуть службу із 2017 року. Цього року велопарк оновився 10-ма іноземними двоколісними.

Велопатруль — це загалом 16 поліцейських, які щороку проходять ретельний відбір, адже охочих патрулювати місто на велосипедах багато. Хоча нести службу в такому патрулі досить непросто, адже попри погодні умови, вони щоденно проїжджають до 40 кілометрів, — зазначає очільник рівненських патрульних Сергій Мерчук.

Патрулюватимуть переважно паркові та пішохідні зони, а також реагуватимуть на правопорушення поблизу території їхнього обслуговування із 12 до 20 години щоденно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень