Набули нового сенсу: як змінилися привітання українців з початком гострої фази війни?

Чого бажають найчастіше і найбільше?

З 24 лютого, коли росія пішла повномасштабною війною на Україну, привітання з Днем народження набули іншого змісту, ніж були до початку війни. Головними словами-побажаннями українців стали Перемога, Мирне небо та Мир, таке дослідження провела платформа привітань Moonzori.

Якщо до війни люди бажали одне одному здійснення мрій, успіху в роботі та здоров'я, то тепер найактуальніші слова-привітання звучать так: Божого захисту, Божого благословення та берегти себе.

Здебільшого ці слова адресуються не тільки самому імениннику, а й його рідним та близьким. Загалом характер привітань за останній час набув духовного, а не матеріального змісту з зовсім з іншими життєвими цінностями.

В Україні також виріс запит у пошуковій мережі Google на патріотичні привітання. Про це свідчить графік Google Trends, який дослідили у Moonzori, зробивши вибірку з серпня 2021 по вересень 2022 року. На графіку видно, що з кінця лютого він різко виріс, порівняно з серпнем 2021 по лютий цього року.

Якими б не були побажання до Дня народження, найголовніше зараз для українського народу, щоб у багатьох вони були. Щоб Україна перемогла у цій визвольній війні, і якомога менше було втрачено життів.

Moonzori – це міжнародна платформа привітань до різних святкових подій. Платформу було створено у 2019 році.

Джерело: Status Quo. Львів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень