Іменинники 4 вересня: У кого сьогодні свято

Вітання!

Сьогодні, 4 вересня, День ангела святкують: Іван, Олексій, Анфіса, Федір, Василь, Гаврило, Аріадна, Іларіон, Ісак, Макар, Михайло, Олександр, Панас (Опанас), Федора, Фелікс.

Привітайте їх!

***

Є в році одне прекрасне свято, його світло воістину святе, а значення велике — це День ангела. Я тебе вітаю, бажаю самого міцного здоров'я, і щоб твій ангел не відлітав від тебе ні на мить, щоб оберігав і примножував твоє щастя. Міцно тебе обіймаю!

***

Зі святом! Бажаю радості, ніжності, пристрасті, яскравості життя, емоцій, відчуттів. Нехай все виходить, як ти мріяла, нехай все складається, як ти хочеш. Нехай душа співає від радості, а серце стукає спокійно і умиротворено! Любові тобі взаємної!

***

Щиро вітаю з твоїм днем, нехай він подарує тобі незабутню радість і море вражень. Бажаю великої удачі і щирої любові, доброго здоров'я і щастя на життєвому шляху, море посмішок, до бажань прагнення, високих успіхів і великого везіння.

***

З Днем ​​ангела! Хочу побажати, щоб на твоєму шляху не було перешкод і, щоб твоя доля була щедра на світлу удачу й щасливі події, щоб твоя діяльність приносила тобі задоволення й достаток, щоб твоє серце завжди було наповнене любов’ю й розумінням. І в цьом усьому тобі допомагає твій ангел-охоронець.

***

Сьогодні день твого ангела. Хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різних бід та скеровував на вірний шлях. Нехай твій ангел оберігає тебе!

***

Зі святом! Бажаю радості, ніжності, пристрасті, яскравості життя, емоцій, відчуттів. Нехай все виходить, нехай все складається, як ти хочеш. Нехай душа співає від радості, а серце стукає спокійно і умиротворено! Любові тобі взаємної!

***

Хай твій небесний покровитель підтримує тебе на кожнім кроці. Щастя та злагоди!

***

Вітаємо тебе з іменинами! Бажаємо, щоб твоє життя було захопливою подорожжю, в якій є місце тільки радості і щастю. Нехай мрії перетворюються в реальність. З Днем ангела!

***

Вітаю тебе з Днем ​​ангела! Нехай життя дарує більше яскравих моментів, і здійсняться всі твої найсміливіші і заповітні бажання! Бажаю, щоб твій ангел не покидав тебе, щоб у твоєму домі завжди панували щастя і розуміння. І нехай тебе оточують тільки щирі, вірні, надійні друзі і добрі люди

***

Доброму ангелу вінець, а тобі міцного здоров’я! Нехай світле свято під назвою іменини, прикрасить твоє життя щастям, добром і радістю!

***

Прийми від нас побажання миру і добра, сонця, тепла і світла! Посмішок друзів та турботи рідних! Нехай міцне здоров’я стане супутником, нехай збуваються мрії, заповітні бажання! Нехай діти тільки радують своїми успіхами! Щастя тобі, сімейного затишку і душевного комфорту!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень