На житло селянам цього року дадуть понад мільйон гривень

Така сума передбачена у бюджеті Рівненської області на кредитування по програмі «Власний дім»

З метою підтримки індивідуального житлового будівництва на селі в області вже 18 років поспіль обласна рада затверджує програму "Власний дім".

З початку реалізації програми із залученням кредитних коштів Рівненського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі сільським забудовникам надано кредитів загалом  на суму 29,3 млн гривень.

Це дало можливість побудувати 470 індивідуальних житлових будинків, придбати для сільських сімей 134 будинки, прокласти 330 кілометрів вуличних газопроводів, газифікувати 4432 сільські садиби, а також сприяло розвитку особистого селянського господарства.

На сьогодні Програма є шансом на покращення умов проживання на селі. Прикметно, що таке пільгове кредитування стає дедалі популярнішим на селі, про що свідчить щорічне зростання попиту на отримання пільгових кредитів.

Нагадаємо, механізм пільгового кредитування індивідуальних сільських забудовників передбачає:

- процентну ставку у розмірі 3 відсотків річних від суми зобов'язання за кредитом (для окремих категорій сільських жителів - безвідсотковий кредит);

- відстрочку початку повернення кредиту до двох років;

- відсутність обов'язкового початкового внеску.

 У 2016 році передбачено на ці цілі 1 мільйон  256 тисяч 200 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень