На вихідних у Рівному буде перекрита вулиця на Боярці

Там ремонтуватимуть асфальтове покриття

Завтра у Рівному перекриють вулицю Олени Теліги. Рівненське ШЕУ проводитиме ремонтні роботи, каже Заступник міського голови Олексій Хмилецький.

У зв’язку з проведенням робіт капітального характеру дороги по Олени Теліги буде перекритий рух транспорту на території від Дубенської до Боярки.

 

Транспорт зможе рухатися по Боярці, вулицями Павлюченка і Вербовою. Там зможуть їздити і громадський транспорт, і дуобуси.

Ремонтуватимуть не всю вулицю, а її частину – від Дубенської до Тувинських Добровольців. Якщо погодні умови не завадять, комунальники планують виконати ремонтні роботи за вихідні.

Через ремонтні роботи внесено зміни до схеми руху громадського транспорту:

1.    Тролейбусний маршрут № 11 “вул.Енергетиків - Торгові центри ” буде рухатись по вулиці Соборній з лівим поворотом на вулицю Вербову і далі за існуючою схемою руху.

2.    Маршрутні таксі №42 “ЗОШ № 19 - Автовокзал” ,  № 45 “ЗОШ № 19 – вул.Кн.Романа”  будуть рухатись по вулиці Дубенській з правим поворотом на вулицю  Луцьку до перехрестя з вулицею Павлюченка з виїздом на вулицю О.Теліги і далі за існуючою схемою руху.

3.    Маршрутні таксі № 49 “ вул.Енергетиків – вул.Макарова”, № 53 “вул.Вербова – НВО Потенціал”,  № 67 “вул.В.Дивізії – вул. Кн.Острозького” будуть рухатись по вулицях Луцькій, Павлюченка, Макарова з подальшим рухом за існуючою схемою руху.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень