На вулиці Петра Могили викинули будівельне сміття (ФОТО)

Як повідомили небайдужі рівняни, минулого четверга невідомі особи приїхали на вулицю Петра Могили вантажівкою та скинули з неї півкузова будівельного сміття.

Про це пише прес-служба Рівненської міської ради.

У зв'язку з цим міська влада вкотре попереджає, що за створення стихійного сміттєзвалища передбачено покарання у вигляді штрафу розміром до 1600 гривень.

Зауважимо, що будівельне сміття також заборонено викидати поруч зі звичайними контейнерами, адже фірма «Санком-Рівне» чи «КАТП-1728» не прибиратиме його, це робитимуть комунальні служби відповідно до рішення спеціальної адмінкомісії.

«Шановні рівняни. Будьмо взаємовічливими та поважаймо працю двірників та комунальних служб. Закликаємо викидати будівельне та інше великогабаритне сміття не там де заманеться, а у великі контейнери», – зазначають у міськраді.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень