Гранати, бронежилети та бомба в коробці: дітям біля зоопарку провели інструктаж (15 ФОТО)

В зоопарку рятувальники для дітей провели пізнавальну акцію, аби ознайомити маленьких рівнян з основами роботи Державної служби з надзвичайних ситуацій та нагадати їм основні правила безпеки

У цей день всі відвідувачі зоопарку отримали можливість підійти до рятувальників, роздивитися навчальні гранати, приміряти каску та бронежилет і навіть посидіти в пожежній машині.

Також продемонстрували надзвичайники й роботу з технікою, зокрема пристрої для розрізання металевих предметів.

Досить цікавим експонатом стала коробка від ноутбука, в яку «народні умільці» вмонтували бомбу. Як розповідають самі рятувальники, коли вони її знешкоджували, то раділи тому, що ніхто просто не відніс її додому, не підозрюючи, що там.

Охочих приміряти на себе форму рятувальника було достатньо. Один з учасників акції, Іван, найбільше зацікавився темою бомб і вже знає, що потрібно робити, якщо таку знайдеш:

 

Я викличу пожежників, вони приїдуть і знешкодять її.

Як зазначають рятувальники, такі акції допомагають в майбутньому зменшити рівень надзвичайних ситуацій та підвищують рівень обізнаності маленьких рівнян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень