Рівненських дизайнерів запрошують на Всеукраїнський фестиваль етнічного вбрання

Молодих дизайнерів та народних умільців Рівненщини запрошують на перший Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізованого одягу та аксесуарів «Аристократична Україна».

Етнофествідбудеться 30 липня в історико-культурному комплексі Замок-музей Радомисль, що на Житомирщині, пише Рівненська ОДА.

Під час фестивалю пройдуть презентації етнічного та стилізованого вбрання, взуття, художніх виробів, головних уборів, прикрас та аксесуарів.

Також під час мистецького дійства просто неба на території парку-музею відбудуться фешн-покази етнічного одягу.

Фестиваль спрямований на популяризацію етнографічної та культурної спадщини, рекламу етнічного одягу серед молоді та іноземців.

Під час фесту діятиме ярмарка-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь.

Організаторами мистецького дійства є ГО «Громадський інформаційний простір» та історико-культурний комплекс Замок-музей Радомисль, за сприяння народного депутата України Ольги Богомолець.

За детальною інформацією звертатися до контактної особи від організаційного комітету фестивалю – Руслана Велігодського за телефоном: 050 856 57 30; e-mail:bogomolets7@gmail.com.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень