Розбився літак, яким керував пілот з Рівненщини (ФОТО/ВІДЕО)

Чоловік загинув

Учора близько 21 години в полі поблизу сіл Радовичі й Тагочин Турійського району під час випробувального польоту розбився літак «Z-37» (Шмель), яким керував 44-річний житель Рівненської області. Пілот загинув на місці події.

Про це повідомляє сектор комунікації Нацполіції Волинської області.

Повідомлення до чергової частини Турійського відділення поліції надійшло від місцевих мешканців. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

«Поліцейські провели детальний огляд місця події та з’ясували, що 44-річний житель Рівненської області здійснював випробувальний політ на літаку «Z-37». Внаслідок падіння пілот загинув на місці події, літак знищений пожежею. Як з’ясували поліцейські, пілот мав дозволи на керування літаком. На цей час поліція детально з’ясовує всі причини та обставини падіння літака», – повідомив начальник відділу слідчого управління ГУНП у Волинській області Юрій Угланов.

Відомості за цим фактом слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 281 (Порушення правил повітряних польотів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень