На третій день Великодня у пенсіонерки вкрали понад 53 тисячі гривень

У 70-річної жительки села Жадківка Корецького району двоє невідомих осіб ромської національності з незамкненого будинку викрали понад 53 тисячі гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«У вечірню пору третього травня до 70-річної пенсіонерки навідалися чоловік із жінкою та попросили продати їм картоплю. Старенька погодилася та відразу набрала у льосі кілька мішків картоплі. Покупці розрахувалися купюрою номіналом у 500 гривень. Коли жінка пішла до оселі за рештою, чоловік і підгледів, де заховані гроші.

 

Жінка, яка в той час була на подвір’ї, покликала стареньку та, відволікаючи її, розпитувала про городину. В цей момент чоловік швидко увірвався до будинку та викрав усі заощадження пенсіонерів.

 

Повідомивши господарів, що скоро приїдуть за мішками із картоплею, зловмисники сіли в автомобіль та поїхали. Не чекаючи повернення «покупців», жінка пішла до будинку, де і побачила, що зникли усі гроші, які вона сховала на печі», – зазначають правоохоронці.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі ведуться заходи із встановлення та затримання осіб, причетних до злочину.

На вигляд зловмисникам близько 40 років. Обоє високого росту та середньої тілобудови. Зловмисники приїхали на легковику вишневого кольору.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо осіб, причетних до злочину, правоохоронці просять повідомити на номер спецлінії «102».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень