На території одного з медзакладів Рівного вночі горіла недобудова (ФОТО/ВІДЕО)

У центральній частині міста

Пожежа виникла близько першої ночі на території ЦПМСД «Центральний», що на вул. Драгоманова, 7. Загоряння сталося у підвалі 6-поверхівки.

Вогнеборці провели розвідку і виявили у вщент заповненому димом приміщенні двох чоловіків. Їх негайно вивели на свіже повітря.

Згодом стало відомо, що врятовані - особи без постійного місця проживання.

За коментарями стосовно нічної пожежі ми звернулися до керівника медичного закладу Олега Шрама. Утім, виявилося, що будівля Центру ПМСД не належить:

6-поверхова будівля на Драгоманова, 7 знаходиться на балансі в управління капітального будівництва. Це недобудова. Вона до нашого центру ПМСД не має відношення.

Вигляд недобудови з боку вулиці Драгоманова. Фото з Google Maps

Між тим, вогонь помітили саме сторожі медзакладу і ще однієї розташованої поруч недобудови. За словами Олега Шрама, безхатьки ховалися від дощу - вивалили решітку, залізли у підвал і там грілися.

 

Найімовірніше, що саме розпалене ними багаття і стало причиною пожежі, вважають рятувальники. Вогонь пошкодив стіни та перекриття в одній із кімнат закинутої будівлі. Остаточну причину займання, як і завдані збитки, встановлюють фахівці.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень