Рятувальники показали наслідки масштабної пожежі на кордоні з Білоруссю (ВІДЕО)

У сусідній державі згоріло півсотні гектарів лісу і втричі більша територія на болотах  

Пожежу у лісах на кордоні з Білоруссю ліквідували. Вночі тут не було нових займань. Втім досі на місці працює оперативний штаб надзвичайників, каже речник обласного управління ДСНС Дмитро Мельник:

- Ситуація з лісовими пожежами у північних районах Рівненщини під повним контролем. Серйозна напруга спала. Нових осередків пожеж на території Рівненської області не зафіксовано. За допомогою квадрокоптерів рятувальники проводять аеророзвідку з повітря з метою виявлення та оперативної ліквідації можливих осередків загорянь. На кордоні з Республікою Білорусь у постійній готовності чергує 14 одиниць спецтехніки та 70 рятувальників. На місці працює оперативний штаб, до складу якого входять представники головного управління ДСНС області, лісового та мисливського господарства, поліції, прикордонників та органів влади.

Речник обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Горошко пояснила, що збитки від пожежі лише підраховуватимуть лісники:

 - Там все стабілізувалось. Поки говорити про збитки зарано, бо ще лісники цим ще не займались. 

Нагадаємо, у сусідній Білорусі за дві минулих доби вогонь знищив 50 Гектарів лісів і 150 гектарів трави на болотистій місцевості. А напередодні, опівдні, полум’я перекинулося на ліс поблизу села Дроздинь на Рівненщині.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень