На Таймс-сквер оновили легендарну кулю

Цього року вона засяє новими кристалами

Знамениту новорічну кулю, що на Таймс-сквер у Нью-Йорку, оновили. На неї прикріпили нові трикутні кристали - 300 штук. У святкову ніч, коли кулю спустять донизу, вона засяє по-новому, сповістивши про початок  2016 року.

Традиції спуску кулі - більше 100 років. Вона зародилася ще в 1907 році. Діаметр сучасної кулі - 3,6 м, вага - понад 5 тонн. Вона виблискує завдяки тисячам світлодіодів.

Цього разу, як очікують організатори, подивитися на спуск збереться не менше мільйона осіб. Ще більше мільярда спостерігатимуть за святковим спуском по телевізору.

Якщо все відбудеться згідно з планом, то в новорічну ніч мер Нью-Йорка натисне на кнопку разом з запрошеною зіркою. Хто саме це буде, поки тримають у таємниці. Після цього куля почне свій 60-секундний спуск.

Потім Манхеттен осяє святковий феєрверк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень