Хомко запевняє, що за ялинку в центрі міста не переплатили

Хоча люди вважають, що хтось на цьому «нагрівся»

У соцмережах вже протягом декількох днів містяни жваво обговорюють вартість головної новорічної красуні області. Поштовх дискусії дала публікація «Четвертої влади» про ціну ялинки, яка обійшлася платникам податків у майже 154 тисячі гривень. Це беручи до уваги, що київську придбали вдвічі дешевше і вона транспортувалася з Івано-Франківщини. Ось як такі заяви коментує очільник Рівного Володимир Хомко:

– Повна маячня, аби поговорити! Дуже легко перевірити - візьміть кошторист і подивіться, на чому можна зекономити. І тоді розкажете. Якщо той, хто критикує, береться наступного року зробити дешевше - без питань! Але це буде «болтовня». За все заплачено по коштористу. Зробіть дешевше, спробуйте.

Також Володимир Хомко нагадав, що довжина цьогорічної красуні – 24 метри. Також зауважив, що ялинку продавали місцеві комунальні підприємці, тому завищеної ціни бути не може.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень