На свята поліція Рівнещини працюватиме у посиленому режимі

У перші дні Нового року чергуватимуть 73 наряди пліції, із яких 30 — автомобільних та 43 — піших

У новорічні свята правоохоронці Рівненщині працюватимуть у посиленому режимі. Так, лише у перші дні Нового Року в області заплановано понад п’ять десятків масових заходів. Зокрема, для недопущення  та попередження злочинності  в області планується залучити 170 працівників поліції.  Детальніше розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Любов Гуда:

Для забезпечення публічної безпеки і порядку на території області буде залучено 220 працівників поліції, 20 військовослужбовців Нацгвардії МВС України та 140 членів громадських формувань. Також створено резерв із числа працівників роти поліції особливого призначення. У Рівному працівники поліції цілодобово нестимуть службу біля головної ялинки, а вулиці патрулюватимуть 50 правоохоронців, 10 автомобільних нарядів та 14 піших.

Забезпечуватимуть публічну безпеку і порядок правоохоронці і під час проведення смолоскипної ходи, яка запланована на 1 січня 2016 року з нагоди відзначення дня народження Степана Бандери.

Для забезпечення безпеки і порядку на території області буде залучено 220 працівників поліції, 20 військовослужбовців Нацгвардії МВС України та 140 членів громадських формувань. Також створено резерв із числа працівників роти поліції особливого призначення.

У взаємодії з представниками управління лісового та мисливського господарства працівники поліції наразі беруть участь у спільних рейдах для попередження та виявлення фактів незаконного вирубування хвойних лісових культур і здійснюють контроль за недопущенням реалізації хвойних дерев у місцях стихійної торгівлі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень