На свята матимемо по 4 вихідних

Кабмін затвердив розпорядження «Про перенесення робочих днів у 2016 році»

Так, робочі дні в 2016 році рекомендовано переносити тричі задля створення сприятливих умов для святкування 7 січня — Різдва Христового, 8 березня — Міжнародного жіночого дня та 28 червня — Дня Конституції України та раціонального використання робочого часу.

Уряд рекомендував керівникам підприємств, установ та організацій перенести у порядку і на умовах,  визначених законодавством, у 2016 році для працівників, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями, робочі дні з: п’ятниці 8 січня — на суботу 16 січня; понеділка 7 березня — на суботу 12 березня; понеділка 27 червня — на суботу 2 липня.

Таким чином, 8 січня буде вихідним днем, утворюючи чотириденні канікули з 7 по 10 січня. Так само утворюються по чотири вихідні дні для привітання жінок (з 5 по 8 березня) та святкування дня Конституції України (з 25 по 28 червня). 

Водночас перенесення не стосується органів Пенсійного фонду, Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банків.

Розпорядженням передбачено, що спеціальний режим роботи банків у зазначені дні визначає Національний банк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень