На сумнівній заправці рівнянка заплатила гроші за порожній бак (ФОТО)

Там сказали, що більше так не робитимуть

Рівнянка Ольга Шарова (так вона підписана у Facebook) вирішила заправитись на АЗС, що біля ТЦ «Чайка». Заїхавши  в район «Пивзаводу», жінка виявила, що бак порожній, хоча гроші за пальне заплатила.

Про це Ольга написала у себе на сторінці в ФБ. Сьогодні вона знову заїхала на «сумнівну» заправку, де їй щодо цього випадку сказали, що «більше так не будуть».

Мала необачність заправити авто на сумнівній заправочці за ТЦ Чайка...
Як я незвернула увагу відразу - незбагну. Доїхавши вже за пивзавод, я глянула на стрілку, яка мала би зрушити після заправки, а вона сумно стояла на попередній відмідці.

Сьогодні проїздом заскочила до них "подякувати " ( діло було пару днів назад), а вони: - "Вибачте. Ми зрозуміли...Більше такого небуде !!!". Та більше і нетреба !!!! Що за...... як так можна ???

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень