На Рокитнівищі вмовляти батьків пустити дітей до школи приїхали чиновники з ОДА

На перемовини поїхали у село Рокитне Рокитнівського району

Нагадаємо, там від початку листопада батьки учнів місцевої школи страйкують та не пускають своїх дітей на навчання. Причина - їх діти змушені навчатися у дві зміни.

Тож, батьки вимагають добудувати ще одне приміщення навчального закладу. Кажуть, саме це їм і обіцяли ще влітку, проте ніякого будівництва не відбувається. Батьки приїжджали у Рівне на зустріч з очільником обласного управління освіти Григорієм Таргонським. Він каже, що для початку будівництва треба дочекатися виготовлення проектно-кошторисної документації. А потім - знайти кошти для будівництва, а це - 72 мільйони гривень. Батьки не вірять у слова посадовців.

Тож до селян приїхали очільник обласного управління освіти Григорій Таргонський та заступник голови ОДА Олександр Савчук, керівництво району та освітяни. 

Вони запропонували батькам дітей, що навчаються у другу зміну, возити їх шкільним автобусом у іншу школу у цьому ж селі. 

Тож, поки керівництво закладу вирішило переглянути розклад занять та ефективність використання більше десяти кабінетів.

Тим часом, протест батьків триває.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень