На Рокитнівщині збили мотоцикліста

На Рокитнівщині невідомий збив мотоцикліста та втік з місця пригоди 
Із переломом сідничної кістки 27-річного жителя села Березове госпіталізували до місцевої лікарні. Травми він отримав у результаті дорожньо-транспорної пригоди.
Правоохоронці на місці події з’ясували, що учора опівночі поблизу села Березове на місцевого жителя, який керував мотоциклом марки «SkyMoto Bird», невідомий водій невстановленого легкового автомобіля скоїв наїзд.
Однак після дорожньо-транспортної пригоди винуватець з місця пригоди зник. Каретою швидкої медичної допомоги потерпілого госпіталізували до травматологічного відділення Рокитнівської центральної районної лікарні.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.
Правоохоронці проводять оперативні та розшукові заходи з метою встановлення марки автомобіля, що скоїв наїзд на мотоцикліста та особу водія транспортного засобу.
Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень