На Рівненщині в ДТП постраждала жінка з дитиною

Водій з’їхав у кювет; авто перекинулося

Напередодні у Березному трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Про це учора о 20 годині правоохоронцям повідомили лікарі швидкої медичної допомоги, повідомляє Відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Встановлено, що 36-річний житель міста Березне, керуючи автомобілем марки «Audi 90», рухаючись по вулиці Корецькій районного центру, не вибравши безпечної швидкості руху, допустив з’їзд у кювет, де перекинувся.

«У результаті ДТП постраждали пасажири автомобіля. 33-річна дружина отримала тяжкі травми голови, забої грудної клітки, тупу травму живота. Їх 4-річний син теж отримав травми голови та закритий перелом обох кісток лівої гомілки. Постраждалих госпіталізували у травматологічне відділення Березнівської центральної районної лікарні.

Автомобіль правоохоронці доставили до місцевого відділення поліції», – зазначено в повідомленні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відомо, що водій перебував за кермом тверезим.

Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень