На Рівненщині досі продають алкоголь неповнолітнім

Принаймні, про два таких випадки повідомляють податківці

Податківці області провели 113 перевірок та виявили майже 160 фактів порушень у сфері виробництва та обігу підакцизних товарів.

Серед них - 60 випадків реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів, які не обліковані у встановленому порядку, та недотримання касової дисципліни, 46 випадків реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів за заниженими/ завищеними цінами, 15 випадків реалізації алкогольних напоїв без ліцензії та 2 випадки реалізації алкогольних напоїв особам до 18 років.

Загальна сума очікуваних фінансових санкцій складає понад мільйон гривень.

В результаті перевірок з незаконного обігу вилучено 2144 пляшки алкогольних напоїв на суму 54,1 тис. грн. (з них: 172 пляшки горілки та коньяку з підробленими акцизними марками на суму 6,2 тис. грн.) та 108 пачок тютюнових виробів на суму 1,2 тис. грн., що продавались без ліцензії.

До слова, підприємці Рівненщини цьогоріч отримали 4,5 тисячі ліцензій для торгівлі алкоголем та тютюном. На Рівненщині зареєстровано 2010 суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність відповідно до 5,8 тисяч ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Анульовано дію 451 ліцензії, з них 1 - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами за реалізацію сигарет неповнолітнім особам.

ГУ ДФС у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень