Податківці шукають корупціонерів серед своїх працівників

Цьогоріч Рівненська податкова впровадила нові елементи боротьби з корупцією шляхом проведення профілактики з працівниками Державної Фіскальної служби. Про це сьогодні на брифінгу розповів виконувач обов'язків начальника відділу власної безпеки, Андрій Ваховський. За його словами, працівники відділу за перше півріччя цього року провели 100 профілактично-попереджувальних заходів. Зокрема відбулось 66 службових перевірок, з яких у 39-х випадках інформація знайшла підтвердження. Також було складено п’ять протоколів про вчинення адміністративного корупційного правопорушення, в результаті чого чотирьох працівників визнано винними та накладено на них адміністративні стягнення.

Між іншим, Андрій Ваховський зазначив, що відтепер відділ власної безпеки знаходиться у складі Державної Фіскальної служби. Також він попросив оприлюднити його телефон: (066)-826-95-35 за яким громадяни можуть цілодобово звертатися у разі виявлення хабарництва чи правопорушень зі сторони митниці або податкової. 

- Ми сподіваємось, що люди будуть знати, що є такий структурний підрозділ до якого можна звертатися. Ми готові в будь-який час доби йти на співпрацю. Ми є працівниками податкової міліції і робота у нас ненормована. Тому в будь-який час ми готові допомогти і задокументувати, або упередити вчинення правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень