На Рівненському військовому полігоні - «гаряче» (ФОТО)

Тривають польові збори майбутніх офіцерів

На Рівненському військовому полігоні оперативного командування «Захід» тривають польові збори курсантів-випускників кафедри військової підготовки НУВГП.

Понад сотня майбутніх офіцерів вправляються у веденні вогню з різних видів стрілецької зброї, водять військову техніку, проходять тактичну та інженерну підготовку.

[media=150431][media=150434]

За словами старшого викладача кафедри військової підготовки НУВГП полковника у відставці Ігоря Асканова, такі збори розраховані на цілий місяць:

Навчання на військовій кафедрі триває два роки. За цей час наші вихованці здобувають теоретичні та практичні знання з військової підготовки. Завершальним етапом навчання є польовий збір, де протягом місяця майбутні офіцери удосконалюють професійні навички у польових умовах. Так вони можуть наблизитися до реалій військової служби якомога ближче.

 

Незважаючи на певну кількість зауважень, ми бачимо, що наші курсанти достатньо підготовлені, тому впевнені, що вони успішно складуть випускні іспити.

[media=150430][media=150433]

Наприкінці липня курсанти складуть присягу на вірність народові України, а після закінчення вишу разом із дипломом отримають звання молодшого лейтенанта запасу.

Фото та інформація - капітана Олексія Мосейченока, «АрміяInform» (м. Рівне)

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень