На Рівненщині банкіра засудили за привласнення коштів

На Рівненщині співробітника банку засуджено до 6 років ув'язнення за привласнення майже 600 тис. грн. Нечистого на руку банкіра викрили працівники Сарненської місцевої прокуратури. Як розповіла речниця Рівненської облпрокуратури Людмила Суржук.

У суді доведено, що 32-річний менеджер районного відділення банку упродовж 2010-2014 років привласнив кошти клієнтів банківської установи шляхом шахрайських дій, пов’язаних із проведенням різного роду банківських операцій з кредитними, депозитними та пенсійними рахунками громадян.

Загалом правоохоронцям вдалось встановили близько 20 епізодів злочинної діяльності та задокументувати схему, яку використовував банкір для незаконного збагачення. Всього ж, як зазначалось, ним незаконно привласнено та розтрачено коштів клієнтів банку на загальну суму майже 600 тис. грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень