На Рівненщину везуть корону зі світового конкурсу краси (ФОТО)

Дівчина з Костополя здобула титул Ms. STAR на конкурсі Top of the World Plus Size

Костопільчанка Ірина Антонюк представляла Україну на всесвітньому конкурсі краси Ms. Top of The World Plus Size 2018, який відбувся днями на Філіппінах. Як ми повідомляли, Ірина раніше здобула таке право після перемоги в конкурсі Mrs.Ukraine Plus Size 2018.

У світовому конкурсі брали участь 15 дівчат із різних країн світу.

4 дні дівчата готувалися до фіналу: вчилися дефілювати, позували в купальниках, показували свої обдарування на вечері талантів, представляли себе та свою країну у відеовізитівці та вітальній промові, вчилися знаходити спільну мову, - повідомляють Новини по-рівненськи.

Титул Міс Світу отримала представниця Філіппін, а дівчина з Рівненщини Ірина Антонюк гідно представила країну та отримала спеціальний титул та корону Ms STAR Top of the World Plus Size 2018.

Ірина написала на своїй сторінці у facebook:

Я повертаюся додому втомлена, але щаслива. Попереду 30 годин подорожі та 15 годин у повітрі. По-перше, я везу ще одну корону і це спешл титул Ms. STAR 

[media=130319] 

Окрім того, Ірина отримала ліцензію на проведення та організацію такого конкурсу і в Рівненській області. Прикметно, що переможець конкурсу в нашій області матиме право брати участь у Всеукраїнському конкурсі.

Наші новини у Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень