На Рівненщині спортивний турнір присвятили загиблому бійцю

У Костопільській ДЮСШ провели відкритий турнір із греко-римської боротьби

Його присвятили пам’яті майстра спорту України, кавалера ордена «За мужність» ІІІ ступеня Віталія Ставського, який рік тому загинув у зоні АТО.

На змагання з’їхалися 170 спортсменів з Сарн, Березного, Кузнецовська, Рівного, Києва, Конотопа, Вінниці, Тернополя, Тячева та міста Брест Республіки Білорусь. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

У наполегливій боротьбі визначилися чемпіони у вагових категоріях  від 27 кг до 66 кг. Серед них костопільські спортсмени - Антон Конончук, Олександр Стрілецький, Дмитро Потер, Єгор Лінник, Віталій Стеценко, Денис Чепурко, Дмитро Маринін та Ігор Антонець.

Усіх переможців нагородили цінними призами – годинниками. А за кращу техніку боротьби спортсмену Худжадзе Імету з міста Конотоп подарували планшет.

У ході заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять Віталія Ставського, а кращі учні відділення греко-римської боротьби Костопільського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту поклали квіти на могилу Героя.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень