На Рівненщині зросло виробництво молока і м’яса
А ще в чотири рази зросло виробництво консервації
Від початку року харчовики області значно збільшили виробництво м'ясо-молочної продукції, консервації, ковбаси, печива та борошна.
Як повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА, підприємства суттєво наростити виробництво у м'ясній галузі, зокрема, м'яса ВРХ - у 4,5 рази, свинини - на 18,5%.
Суттєве зростання демонструє молочна галузь, на 70,1% збільшено випуск молока, на 29,6%, – масла та на чверть – кисломолочних продуктів.
Учотири зріс ринок виробництва консервованих овочів, а також на третину – ковбасних. На 17% стали виробляти більше печива та борошна.
Серед підприємств, які демонструють збільшення виробництва продукції - ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПрАТ «Рівне-борошно», ДП «Радивилівський КХП» та інші.
Радіо Трек: НОВИНИ