На Рівненщині впіймали аферистів та розкрили їхні схеми (ФОТО/ВІДЕО)

Чоловіки підробляли талони на пальне

Чоловіки збирали поблизу АЗС використані талони, оброблювали їх та знову продавали. Після чергового такого збуту, двох раніше судимих чоловіків затримали поліцейські. Скількох громадян обманули — ще встановлюють правоохоронці.

Як стало відомо, нещодавно 59-річний рівнянин хотів придбати пальне за зниженою ціною і звернувся до чоловіків, які торгували талонами на дизельне паливо.

Чоловік придбав у аферистів, як згодом з’ясувалось, талонів на на три тисячі гривень. Прибувши на АЗС міста Луцьк, з’ясувалося, що талони фальшиві.

Про подію рівнянин відразу повідомив до поліції. Правоохоронці згодом затримали підозрюваних, які пересувались на автомобілі «Ford Escort».

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці у багажнику виявили пакет із використаними талонами, а в салоні — два грами метамфетаміну.

Як пояснив старший із чоловіків, 49-річний рівнянин, він почав «працювати» на 30-річного жителя обласного центру кілька місяців тому. В його обов’язки входило знаходити клієнтів на пальне, від продажу яких він отримував певну винагороду.

Сам же організатор прибуткової справи самотужки збирав використані талони поблизу різних АЗС, а потім заклеював здертий код і запечатував.

З’ясувалося, що «головний» відсидів у колонії два роки за скоєння грабежів та звільнився за «Законом Савченко». Поплічник теж перебував на лаві підсудних за вчинення майнових злочинів.

Вирішується питання про повідомлення обом аферистам про підозру у вчиненні шахрайства. До того ж, після результатів експертизи, зловмисники нестимуть кримінальну відповідальність за зберігання наркотичних засобів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень