На Рівненщині знешкодили артснаряд часів Другої світової

Його виявили у лісовому масиві в Костопільському районі

18 березня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області знешкоджено один артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни, який виявили неподалік села Дюксин Костопільського району в 25 кварталі лісового масиву СВСК «Селянський  ліс».

Відучора відповідно до «Обласної програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та захисту населення і території у разі їх виникнення на 2013-2017 роки» групою піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області розпочато роботи по приведенню території забрудненої боєприпасами та іншими вибухонебезпечними предметами у безпечний стан, очищення її від вибухонебезпечних предметів на території села Дюксин Костопільського району.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень