Підкупити поліцейського намагався грабіжник на Рівненщині(ФОТО)

Пропонував тисячу доларів хабара

Про невдалу спробу вручення хабара повідомив заступник начальника кримінальної поліції Сарненського відділу поліції Рівненщини. Капітан поліції доповів, що його намагаються втягнути у корупційну оборудку.

27-річний житель Сарн, рецидивіст зі стажем, намагаючись уникнути відповідальності за пограбування житла, спробував «вирішити» питання із посадовцем кримінального блоку місцевої поліції. За сприяння він пообіцяв останньому тисячу доларів США.

Після перевірки правоохоронці встановили, що зловмисник пограбував чужу оселю. За цим фактом місцевим відділом поліції було розпочато кримінальне провадження. Однак, аби уникнути відповідальності сарненчанин вирішив підкупити працівників поліції.

Хабародавця затримали у службовому кабінеті поліцейського після передачі ним першої частини «підкупу» - 300 доларів США.

Зловмисника помістили до ІТТ. Найближчим часом йому оголосять про підозру. Фігурантові відразу двох справ загрожує до 8 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень