На Рівненщині злодій, перебуваючи під домашнім арештом, продовжував обкрадати людей (5 ФОТО)

Перебуваючи під домашнім арештом, 24-річний дубенчанин продовжував обкрадати громадян. Працівники карного розшуку застали раніше судимого молодика, коли той повернувся додому зі щойно викраденими речами.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

"У вересні торік мешканцю Дубна за скоєння крадіжок з проникненням у приміщення суд призначив покарання із встановленням випробовувальним терміном. Та це не стало йому на заваді, аби далі «вдосконалювати» злодійське ремесло. Зловмисник вже через кілька днів знову скоїв понад десять крадіжок майна з осель та підсобних приміщень. Тож на час досудового розслідування йому було обрано міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

 

Однак і це рішення Феміди не вплинуло на дубенчанина. 10 квітня цьогоріч із нежитлового будинку у м.Дубно, що належить 51-річному місцевому мешканцю, він викрав бензопилу. А учора, 13 квітня, із гаражного приміщення 54-річного дубенчанина, підібравши ключ, викрав електрозварювальний апарат та багажник на автомобіль", - інформують правоохоронці.

Правоохоронці впіймали зловмисника, коли той, приїхавши на таксі, саме заносив викрадені речі до свого помешкання. Чоловіка взяли під варту.

Як розповіла 22-річна дружина, з якою вони виховують чотирирічного сина, вона не знала, що чоловік обкрадав людей, а де брав уживані речі – не розповідав.

Тепер за усі діяння чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень