На Рівненщині жінка намагалася вивезти з України старовинні гроші

Днями у потязі сполученням Сарни - Горинь безробітна мешканка міста Костопіль намагалася потайки вивезти з України предмети, що можуть становити культурну та історичну цінність. Порушницю затримали спецслужби.

Про це повідомляє Рівненська митниця ДФС.

«В сумці, під підкладкою, наші працівники виявили 50 паперових банкнот та 15 монет, зовні схожих на старовинні. Відносно громадянки складено протокол за ознаками порушення митних правил. Вилучені предмети направлено на експертизу для встановлення їх вартості», – розповів керівник Рівненської митниці Андрій Чаборай.

За словами начальника Рівненської митниці ДФС, це вже не перше резонансне вилучення, проведене у цьому місяці. Минулого вівторка митники затримали росіянина, який теж намагався вивезти раритети за межі митної території України.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень