На Рівненщині завершилася обласна Спартакіада школярів

У лісовому масиві поблизу селища Млинів відбулися змагання зі спортивного орієнтування у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини.

У змаганнях взяли участь 160 спортсменів із 16 команд, які представляли Здолбунівський, Млинівський, Володимирецький, Гощанський, Корецький, Рівненський, Дубенський, Острозький, Березнівський, Костопільський, Рокитнівський, Сарненський, Дубровицький, Радивилівський, Демидівський райони та місто Дубно.

Змагання проводились на середній дистанції у заданому напрямку та в естафеті.

Переможцями та призерами змагань в естафетних змаганнях стали команди Рівненського, Дубенського та Костопільського районів.

 

Переможцем змагань зі спортивного орієнтування у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини у загальнокомандному заліку стала команда Рівненського району, друге та третє місця вибороли команди Дубенського та Костопільського районів, - повідомив директор «Рівненської обласної станції юних туристів»  Василь Григор.

Переможцями та призерами змагань на середній дистанції в особистому заліку серед юнаків стали Володимир Жданюк з команди Дубенського району, Василь Кондрачук з команди Рівненського району та Дмитро Слічнюк з команди Гощанського району.

Серед дівчат переможцями та призерами стали Даша Мартинюк з команди Здолбунівського району та Катерина Савенко і Любов Якименко з команди Рівненського району.

У командному заліку на середній дистанції переможцями серед юнаків стала команда Рівненського району. Друге та третє місця посіли відповідно команди Дубенського та Гощанського районів.

Серед дівчат перше місце виборола команда Рівненського району, друге місце посіла команда Здолбунівського району і третє місце здобули представники Млинівського району.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень