На Рівненщині завершилася акція «Небезпечний вантаж»

Працівниками Державтоінспекції перевірено 337 транспортних засобів, що перевозять небезпечний вантаж

На Рівненщині працівники Державтоінспекції завершили проведення профілактичних заходів, спрямованих на дотримання Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів. Вони також перевірили 337 автомобілів, з яких 8 виявилися з технічними несправностями та 13 були не укомплектовані відповідно до вимог.

Про це повідомляє обласна Державтоінспекція.

Крім цього, було складено 53 адміністративних протоколи на водіїв, які порушили вимоги ПДР та правила дорожнього перевезення небезпечних вантажів та 2 адміністративних протоколи на посадових осіб.

До слова, в цьому році на території Рівненської області не зафіксовано дорожньо-транспортних пригод за участю вказаної категорії транспортних засобів.

Нагадаємо, що з 6 по 30 серпня на території області працівники ДАІ проводили комплекс цільових заходів під назвою «Небезпечний вантаж». Під час проведення вказаних заходів вартові доріг звертали особливу увагу на технічний стан транспортних засобів, а також наявність у водіїв необхідних документів на перевезення небезпечного вантажу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень