На Рівненщині затвердили План протидії загрозам

Він може стати у пригоді уже найближчої зими

На Рівненщині випробовували техніку й перевіряли її готовність до роботи взимку. Вона знаходиться на базі аварійно-рятувальної частини ДСНС України у Рівненській області.

На території дислокуються екскаватори, бульдозери, тягачі та інша техніка. Важливо, що частина розташована поблизу державної магістралі Київ-Чоп, тому рятувальники оперативно можуть дістатися потрібного місця.
Для того, аби чітко скоординувати свої зусилля під час надання допомоги людям у разі надзвичайної ситуації, в області затвердили спеціальний план.

З метою підготовки до роботи в зимовий період 2020 року Головним управлінням ДСНС розроблено План протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду на території Рівненської області та інструкції взаємодії зі спеціалізованими службами цивільного захисту в разі виникнення (загрози виникнення) надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, - наголосив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області Сергій Крук.

І додає, що на цілодобовому чергуванні у підпорядкованих підрозділах Головного управління ДСНС знаходиться 52 одиниці пожежної та спеціальної техніки, 188 осіб особового складу, в резерві 73 одиниць техніки.

Начальник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Олексій Востріков відзначив, що у 2020 році докорінно змінено модель експлуатаційного утримання доріг загального користування як місцевого, так і державного значення.
Тож тепер за утримання доріг в області відповідатимуть приватники.

Загалом для зимового утримання державних доріг області вже підготовано солі - 2,7 тисячі тонн, піску - 18 тисяч тонн. У негоду дороги обслуговуватимуть 189 одиниць техніки приватних підрядників.

На території Рівненської області визначено 165 найбільш уразливих об’єктів забезпечення життєдіяльності населення і соціально-побутової сфери. Серед них – 38 закладів освіти, 60 закладів охорони здоров’я, 30 об’єктів водопостачання та водовідведення, 18 об’єктів теплопостачання, 19 об’єктів енергопостачання.

Також, визначено 62 ділянки автомобільних доріг міжнародного, національного і регіонального значення загальною довжиною понад 100 км, де внаслідок снігових заметів існує загроза утворення транспортних заторів, визначено 16 стоянок та місць відстою транспортних засобів на випадок обмежень в русі.

Матеріали ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень