На Рівненщині затримали поляка-нелегала, який роками ховався від банків у селах

Набрав кредитів на великі суми

39-річного громадянина Польщі затримали поліцейські на Рівненщині. Чоловік не мав при собі жодних документів. Виявилось, що він вже три роки нелегально перебуває на території України.

Він проживав з 2018 року на Волині та Рівненщині без будь-яких документів та постійного місця реєстрації, - повідомляє Державна міграційна служба.

Чоловік жив у маленьких селах, допомагав мешканцям по господарству, а за це отримував їжу або незначні кошти на проживання. Так він протягнув три роки. 

 

Виявилося, що цей чоловік покинув територію Польщі близько десяти років тому через великі борги перед банками. З того часу він переховується у різних країнах.

Іноземця вже неодноразово притягували до адмінвідповідальності через порушення правил перебування в Україні. Він мав примусово повернутися в Польщу до 7 лютого, але чоловік проігнорував рішення міграційної служби й далі переховувався від правоохоронців, повідомляє РАДІО ТРЕК.

Поки що поляк перебуває у пункті тимчасового перебування іноземців на Волині. Згодом прийматимуть рішення про його примусовий виїзд з країни.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень