На Рівненщині затримали чоловіка, який перевозив майже 50 кілограмів бурштину (ФОТО)

В Острозькому районі

Легковик на іноземній реєстрації під керуванням 26-річного жителя Костопільського району потрапив у поле зору поліції під час патрулювання на вулиці Центральній у селі Верхів Острозького району, 28 серпня.

Під час поверхневої перевірки автомобіля у багажнику правоохоронці виявили картонну коробку, у якій знаходився мішок із камінням, схожим на бурштин-сирець.

Слідчо-оперативна група, яку негайно викликали, задокументувала та вилучила понад 46 кілограмів необробленого «сонячного» каміння різної фракції.

Тож слідчі Острозького відділу поліції за фактом незаконного перевезення бурштину розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють походження та можливі канали збуту бурштину-сирцю, а також інших осіб, які можуть бути причетними до злочину.

Наразі слідчими вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб та вилучене каміння.

Санкція статті передбачає кримінальну відповідальність у виді штрафу від 51 до 170 тисяч гривень або обмеження волі на строк від двох до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень