На Рівненщині вже тиждень живуть діти зі Сходу

Їх привезли за кошти з обласного бюджету

Вже тиждень на Рівненщині гостюють 30 дітей з прифронтової Попасної, що на Луганщині. Проживають вони у таборі «Електронік», там проходять оздоровчі процедури. Також школярам організували насичену та цікаву програму. Про це пише прес-служба Рівненської ОДА.

Як вони відпочивають на Рівненщині, дізнавався заступник голови ОДА Олександр Корнійчук. Йому діти й розповіли:

З першого дня нас здивувало все. Велика територія табору, оздоровчі процедури, дуже багато різноманітних заходів. Дуже багато екскурсій, ми їздили до поліцейських, побували в Музеї бурштину та Уласа Самчука. Цілий концерт нам показали вихованці костопільської школи танців.

Неабияк зацікавилися діти й подарунками, які презентували заступник голови Олександр Корнійчук та керівник управління у справах молоді та спорту ОДА Віталій Ліпський.

Це книжки «Битви за рідну землю», що видана відомим художником та громадським діячем Юрієм Журавлем. Серед інших тут є й історія про оборону кіборгами Донецького аеропорту.

 Кошти дітям на поїздку виділили з обласного бюджету.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень