На Рівненщині вже готуються до осіннього призову

На Рівненщині вже готуються до осіннього призову.

На строкову службу з області мають призвати 600 осіб.

Осінній призов триватиме на місяць довше – від жовтня до грудня 2018 року. Строковиків набиратимуть поетапно і відправлятимуть у центри для навчання, каже заступник військового комісара області Андрій Купчак:

Наприклад, у жовтні ми призиваємо 300 чоловік, потім – 150 чоловік і втретє – 5- чоловік. Перша хвиля - це йде ЗСУ, набір у навчальні центри. Зорієнтує – це Старичі, Львівська область, Десна, Київська область та місто Полтава. Там вони здійснюють підготовку близько трьох-чотирьох місяців, за певними спеціальностями, після чого призовників відправляють у військові частини. Прикордонники здійснюють набір у військовий центр, що у Черкасах та у Великих мостах, це Львівська область. Нацгвардія тренує призовників у своїх військових частинах. Навчальний центр Державної спеціальної служби транспорту знаходиться у місті Чернігів.

До слова, кількість призовників на строкову військову службу визначається розпорядженням Кабміну. Востаннє такий документ публікували у березні цього року і там чітко зазначили, що у Збройні Сили України потрібно набрати 8990 осіб, у Національну гвардію України — 4000 осіб, у Державну прикордонну службу – 1200 осіб, у Державну спеціальну службу транспорту — 1000 осіб.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень