На Рівненщині відновлять роботу Рівненської обласної ради християнських церков

Її створили ще у 2005 році

Останнім часом робота Ради християнських церков Рівнещини була формальною. Напередодні під час духовного ранку керівництво області спільно з представниками конфесій вирішили відновити роботу органу. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко розповів, що:

Не було системності в діяльності і не було реального наповнення, тож відтепер хочемо надати новий сенс. Сьогодні члени ради переглянули та затвердили склад учасників та оновили положення про Раду християнських церков.

Цю ідею підтримали представники усіх релігійних конфесій – православні, греко-католики, римо-католики і протестанти. Обрали й очільника на найближчі півроку Ради – Архієпископа Рівненського і Острозького Іларіона:

Нині Українська православна церква повільно, але впевнено йде до єдності.

 

Віримо, що це увінчається успіхом, незважаючи на неймовірний опір нашого сусіда. Нам, керівникам, варто простягнути руки один одному і сісти за стіл переговорів.  Наша праця повинна спрямовуватися на соціальне служіння церкви для людей.

На завершення зустрічі анонсували щорічний обласний молитовний сніданок, який відбудеться 10 жовтня о 8 ранку у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень